• Attracties
  • Provinciaal domein - domein
  • Museum of interpretatiecentrum

Het NEM, Nature Extraordinary Museum, is het Interpretatiecentrum van het park van Chevetogne. Bezoekers ontdekken er de link tussen de mens en de natuur.

Het NEM is gelegen in het en is inbegrepen in de toegangsprijs van het domein.

Een kast met kikkers, een zeemeermin, een heksenapotheek, een minotaurus, een Japanse tuin en honderden boeken. Hier ligt de grot van de kennis verborgen.

De Japanse Tuin

Verborgen in de hof van het museum bevindt zich deze prachtige tuin waar je even kan verpozen of je kan installeren om wat te lezen.

Bezoek: vrij (gratis) of groepsbezoek (supplement) met gids.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden