pdf

Toeristische dienst van Viroinval

  • Toeristenbureau van Viroinval
  • Toeristenbureau van Viroinval
  • Toeristenbureau van Viroinval
  • VVV

Ontdek Viroinval, een wandelparadijs met tal van troeven in de provincie Namen, ten zuiden van de streek van l'Entre-Sambre-et-Meuse.

De toeristische dienst biedt tal van tweetalige brochures: toeristische gids, special groepsgids, flyer en kaart van 'Treigne, museumdorp', wandel- en mountainbikekaarten, topogidsen en evenementenkalender.

Je kan je moeilijk vervelen in Viroinval

Dit ware 'wandelparadijs' biedt een van de mooiste netwerken van gemarkeerde wandelpaden in Wallonië. De gemeente telt namelijk 37 circuits in lus die met elkaar verbonden zijn voor een totaal van 250 km.

Hou je van nordic walking? Je vindt hier een park met 15 circuits. En als je mountainbiker bent, geniet je van een netwerk van ongeveer 100 km tussen naburige gemeenten in België en Frankrijk.

5 goede redenen om Viroinval te bezoeken

Er is meer... er worden het hele jaar door tal van evenementen en activiteiten georganiseerd: het feest van het Natuurpark, het Bergerie-feest, het champignonweekend, de lokale markten, de grote avondmarkt in augustus in Nismes, het Toine-feest in Treignes of het Stoomfestival.

Bezoek de website van de toeristische dienst om alles te weten te komen over het toerisme in Viroinval.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.