pdf

Au Bœuf qui rit, Bistrot de Terroir®

  • Au Bœuf qui rit, Bistrot de Terroir®
  • Typisch(e) café & brasserie
Restaurant Au Bœuf qui rit vind je op een oude koolmijn in Ville-Pommeroeul. Het is gekend voor zijn gegrild rundsvlees, streek- en seizoensgebonden klaargemaakt.

Grill van rundsvlees en streekprodukten

Au bœuf qui rit is een familiebedrijfje met een uitstekende reputatie in de weide omgeving. Het restaurant heeft 20 jaar ervaring met grillades van rundsvlees. De sympathieke ploeg staat altijd klaar om je de beste lokale gerechten op te dienen of om je een heerlijk pintje of een Waalse Peket te serveren.
Hier, tussen Doornik en Le Grand Hornu, gelegen op een oude koolmijn, kan je genieten van een selectie kwaliteitsvolle producten. 

De streekproducten voorgesteld door Au Bœuf qui rit

  • Bier Saint-Feuillien (Brasserie Saint-Feuillien/Le Roeulx) 
  • Eau de Villée (Distillerie van Biercée/Ragnies) 
  • Eau de Biercée Vieille Prune (Distillerie van Biercée/Ragnies) 
  • Gegratineerde witloof van Roisin (Roisin) 
  • Stoverij van rundswangetjes à la Diôle (Brasserie des Carrières/Basècles)                  

In de buurt van Bœuf…   

In deze streek kan je ook het Museum van Iguanodon in Bernissart bezoeken, alsook het Bos van Stambruges en, ten zuiden hiervan, la Mer de Sable.

Bistrot de Terroir®

Het label Bistrot de Terroir® verenigt de typische Waalse cafés en garandeert een gemoedelijke en correcte ontvangst in een authentiek kader.
Het label Bistrot de Terroir® doet er alles aan om je een heerlijk goed gevoel te geven tijdens je zoektocht naar smakelijke streekspecialiteiten.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met het restaurant dat je interesseert.