• Hotel
  • Designhotel
  • Wellnesshotel

The Royal Snail Hotel is een 4-sterren Boutique Design Hotel met 30 gepersonaliseerde kamers, zwembad en welnesscentrum in Namen, in hartje België.

Aan de voet van de Citadel van Namen, aan de oevers van de Maas, kan je kennismaken met de Belgische gastvrijheid in een van de 30 moderne en gepersonaliseerde kamers en suites. 

Dit 4-sterrenboetiekhotel bevindt zich op minder dan 5 minuten lopen van het centrum van Namen en alle trekpleisters. Op 45 min van Brussels Airport (luchthaven van Zaventem) en op 30 min van Brussels South Charleroi Airport.

Voorzieningen en diensten van topniveau

In het gastronomische restaurant The Agathopède kan je genieten van een verfijnde maaltijd die door onze jonge getalenteerde chef werd bereid. Centraal in het hotel vind je een bar, een gastronomisch restaurant, een buitenzwembad met terras en tuin. Je kan ook vergaderingen en seminaries houden in onze conferentiezaal.

Je kan gebruik maken van onze ruime binnen- en buitenparking, conciërge- en voiturierservice. Je kan je trouwens volledig ontspannen in het fitness- of wellnesscentrum.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 56 personen

Aantal kamers : 30

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Externe catering - Interne catering - Fietsverhuur - Ontbijt - Nachtreceptie

Activiteiten

Wellnesscenter - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Garage - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden