• Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij
"LA CIVANNE"Modern en gezellig verblijf van de Gaume, ingericht op een veeteeltbedrijf (Highlands koeien). Het bevindt zich volop in de natuur, aan de oever van een rivier en in de buurt van een kanaal. Benedenverd.: hal, ing. keuken (vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, MG, vitrok., wijnkast), eetk., houtkachel. 1e verd.: salon (divanbed, 2 divans, TV/DVD, radio/CD). Tussenverd.: aparte WC. 2e verd.: douchek. (wastafel, douche), 1 k. (1x2 p.). WiFi.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

Contact

La Civanne 284 a,6730Rossignol
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans

Voorzieningen

Tuin - Parking - Wifi - Babymateriaal - Terras - Televisie - Vaatwasser - Barbecue - Niet-roker

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden