• Camping
  • Toeristische camping

Deze gezinscamping aan de Amblève-rivier bestaat meer dan 50 jaar. De ligging aan de rivier is ideaal; de omgeving is prachtig groen en je zit er vlakbij de Ardennen. 

Sinds vijf decennia brengen mensen hun vakantie door in de regio op Eden Camping. Zo komen ze weer in contact met de natuur en ongecompliceerd kamperen. De aangeboden setting stelt u in staat om te ontsnappen aan het lawaai en de stress van alledag. De camping is voor sommige mensen een must geworden. Ook eigenaren van stacaravans kunnen er het hele seizoen verblijven.

Voorzieningen van de camping

  • ontvangst in het Frans, Nederlands, Engels, Italiaans of Spaans
  • 105 standplaatsen met elektriciteit, inclusief plekken direct aan de Amblève-rivier
  • 4 standplaatsen voor campers
  • onlangs gerenoveerd sanitair
  • nieuwe speeltuin
  • vuur maken in vuurpotten
  • motoren en groepen zijn welkom

In de omgeving van Aywaille

Deze locatie is ideaal voor een uitstapje naar de natuur van bossen en groene landschappen.

Kamperen is synoniem voor vrijheid, zeker op deze camping. Deze vorm van vakantie is het antwoord voor iedereen die buiten wil zijn en rust zoekt.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Standplaatsen met stopcontacten : 110

Toeristische kampeerplaats : 34

Emplacement residentiel : 71

Gesproken talen

Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Standplaatsen niet uitsluitend voorbehouden voor motorhomes - Tuin - Spellen - Parking - Speeltuin - Gemeenschappelijk sanitair - Afgesloten terrein - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden