• Hotel
  • Landelijke herberg

Le Moulin de Boiron is een gezellig 3-sterrenhotel-restaurant gelegen tussen twee vijvers, in een groene omgeving waar je volledig tot rust komt. 

Domaine de Boiron ligt aan de rand van het historische dorp Gedinne, op enkele kilometer van de Franse grens. Trek eropuit in de Naamse Ardennen, deze streek van heuvelachtige landschappen bezaaid met uitgestrekte bossen zal je zeker weten te bekoren. 

Geniet van de Naamse Ardennen

Trek er te voet op uit of spring op je mountainbike om de uitgestrekte bossen en heuvelachtige landschappen in deze prachtige streek te verkennen. Laat je verleiden tot een koetsrit, een kajakafvaart van de Lesse of de Semois of een bezoek aan de kastelen in de streek. Ga vissen op een van de vijvers van Boiron of langs een rivier, speel een wedstrijdje golf in het Château Royal d'Ardenne en wanneer het allemaal wat sportiever mag, zoek je het avontuur op, waar in deze streek geen gebrek aan is. Neem ook zeker de tijd om van de beroemde gastronomie te proeven.

Contact

Route de Gedinne-Rienne 128,5575Sart-Custinne
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 58 personen

Aantal kamers : 21

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Ontbijt

Voorzieningen

Bar - Garage - Tuin - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden