• Gastenkamer
  • Gastenkamer

Le Refuge de la Vallée is een gastenkamer met 2 korenaren in Erezée. Laat je auto staan en beleef een droomverblijf in de natuur met zijn tweetjes.

De gastenkamer is gevestigd in een oude gerenoveerde bakkerij. Dit stenen gebouw, omgeven door een tuin, een moestuin en bossen, zal je omgeving volledig veranderen. Het kleine gehucht Erezée ligt in de vallei van de Aisne, in het hart van de Belgische Ardennen.  

Wat heeft de Refuge de la Vallée je te bieden?

Voor je verblijf biedt de Refuge de la Vallée je een comfortabele kamer met een balkon en een grote erker. Je hebt een aparte badkamer.

Je kan gebruik maken van  een infraroodsauna om te ontspannen na je mooie wandelingen op de GR 57 die voor het huis passeert (betalende service, neem contact op met de eigenaren).
Een overdekte parkeerplaats en een gesloten ruimte voor fietsen staan tot je beschikking. Je kan ook elektrische fietsen huren van de eigenaars.

Dankzij de eigen ingang voel je je direct thuis.

Het huis is rookvrij.

Om hygiënische redenen zijn huisdieren niet toegestaan.

De table d'hôtes kan worden voorzien door de eigenaars.

In de omgeving

De gastenkamer is gelegen op de GR 57 in de buurt van Wéris, dorpen van de megalieten en geklasseerd als een van de mooiste dorpen in Wallonië, Durbuy, de kleinste stad ter wereld, Hotton, Barvaux....

Kom naar het hart van de Ardennen, in volle natuur, adem frisse lucht in en vergeet de dagelijkse beslommeringen.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verhuur van elektrische fietsen - E-bike - Fietsverhuur - Ontbijt - Fietsherstel - Gastentafel

Activiteiten

Sauna

Voorzieningen

Open haard - Tuin - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden