• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Golfclub

De Golf du Château de la Tournette, ten zuiden van Brussel, is een van de meeste gewaardeerde clubs in België. De club heeft 3 golfparcours voor zijn leden en gasten.

In het prachtige landschap van Ittre en Nijvel, beschikt de Golf Château de la Tournette over een uniek landschap en een schitterende ligging in een natuuromgeving.

Het zacht glooiende domein van La Tournette wordt versterkt door een majestueus 16e-eeuws kasteel, waar het weelderige Clubhuis je verwelkomt in luxueuze kleedkamers, een gezellige bar, een uitstekend restaurant en een terras met een adembenemend uitzicht.

Uitzonderlijke golfbanen

De Club stelt 3 golfbanen voor, waarvan twee championship courses met een reputatie als de mooiste en meest competitieve van het land:

  • "L'Anglais", ontworpen door Martin Hawtree en Clive Clark, vol met natuurlijke elementen
  • "L'Américain", ontworpen door Bill Amick en Peter Alliss, het archetype van de "Target Golf", in de Amerikaanse stijl.

De derde baan is Orival, een compacte oefenbaan met 9 holes, toegankelijk voor beginners.

Maar ook...

  • Golf academy
  • Club house en restaurant
  • Pro Shop

Contact

Chemin de Baudemont, 21,1400Nivelles
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 6 Km

Diensten

Interne catering

Activiteiten

Golf

Voorzieningen

Daglicht - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden