• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Golfclub

De Golf du Château de la Tournette, ten zuiden van Brussel, is een van de meeste gewaardeerde clubs in België. De club heeft 3 golfparcours voor zijn leden en gasten.

In het prachtige landschap van Ittre en Nijvel, beschikt de Golf Château de la Tournette over een uniek landschap en een schitterende ligging in een natuuromgeving.

Het zacht glooiende domein van La Tournette wordt versterkt door een majestueus 16e-eeuws kasteel, waar het weelderige Clubhuis je verwelkomt in luxueuze kleedkamers, een gezellige bar, een uitstekend restaurant en een terras met een adembenemend uitzicht.

Uitzonderlijke golfbanen

De Club stelt 3 golfbanen voor, waarvan twee championship courses met een reputatie als de mooiste en meest competitieve van het land:

  • "L'Anglais", ontworpen door Martin Hawtree en Clive Clark, vol met natuurlijke elementen
  • "L'Américain", ontworpen door Bill Amick en Peter Alliss, het archetype van de "Target Golf", in de Amerikaanse stijl.

De derde baan is Orival, een compacte oefenbaan met 9 holes, toegankelijk voor beginners.

Maar ook...

  • Golf academy
  • Club house en restaurant
  • Pro Shop
Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Interne catering

Voorzieningen

Daglicht - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden