• Markt/brocante

Deze rommelmarkt staat bekend om de hoge kwaliteit van de vele vintage schatten die er te vinden zijn. De vintagemarkt op vrijdag is een favoriet in Luik.

 

De locatie zou je de "Champs-Elysée" kunnen noemen vanwege het brede centrale pad. Bezoekers komen uit de nabijgelegen Europese landen om te genieten van de fascinerende selecties.

Deze rommelmarkt vindt wekelijks op vrijdagochtend plaats. Een keer per jaar doet het buurtfeest "la Batte passe la Meuse" mee en verandert de rommelmarkt in een gigantisch feest. Er zullen die dag nog meer mogelijkheden zijn om schatten te vinden en fantastische koopjes te scoren.

Praktisch

Elke vrijdag van 6.00 tot 13.00 uur op de Boulevard de la Constitution en Place Jehan-le-Bel (Outremeuse)... behalve wanneer de vrijdag samenvalt met de feestelijkheden van 15 augustus.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
  • Enkel op vrijdag
  • Van 6.00 tot 13.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden