• Markt/brocante

Met zijn centrale gang en kwalitatieve koopwaar is deze rommelmarkt een must geworden in Luik. Het hele jaar door!

Dankzij de centrale gang en de kwaliteit van de koopwaar is de rommelmarkt van Saint-Phollien volgens de kenners mettertijd een echte "Champs-Elysée onder de rommelmarkten" die bezocht wordt door zowel Luikenaars als door andere inwoners van de Euregio.

En één keer per jaar, met de "la Batte passe la Meuse" wijkfeesten, wordt de rommelmarkt zelf nog uitgebreid tot een gigantisch evenement!

Een dubbele, zelfs driedubbele, gelegenheid om op die zondagen zaakjes te doen aan elke kant van de Maas.

Praktisch

Elke vrijdag van 6.00 tot 13.00 uur op de Boulevard de la Constitution en Place Jehan-le-Bel (Outremeuse)... behalve wanneer de vrijdag samenvalt met de feestelijkheden van 15 augustus.

Boulevard de la Constitution,4020Liège
Place Jehan le Bel,4020Liège
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand januari 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden