• Festival

Woon deze spectaculaire historische re-enactment "Keizer Karel en de drie Auvergneurs" bij, die het verhaal vertelt van de doortocht van Keizer Karel in Beaumont, nabij Charleroi.

Om de 5 jaar komt de stad weer tot leven op het ritme van de 16e eeuw: een kermis, steltengevechten, vlaggendraaien, valkerij, stuntmannen en minstrelen, vuurvreter... en, als hoogtepunt, een re-enactment van de legende waaraan meer dan 600 figuranten deelnemen.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand oktober 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden