• Festival

Woon deze spectaculaire historische re-enactment "Keizer Karel en de drie Auvergneurs" bij, die het verhaal vertelt van de doortocht van Keizer Karel in Beaumont, nabij Charleroi.

Om de 5 jaar komt de stad weer tot leven op het ritme van de 16e eeuw: een kermis, steltengevechten, vlaggendraaien, valkerij, stuntmannen en minstrelen, vuurvreter... en, als hoogtepunt, een re-enactment van de legende waaraan meer dan 600 figuranten deelnemen.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand oktober 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden