• Bijeenkomst

De kermis van Saint-Pierre is de grootste in de streek en neemt een groot deel van het centrum van Malmedy in.

De kermis luidt tegelijkertijd het einde van het schooljaar en het begin van de grote vakantie in. Van vrijdagavond tot dinsdag om middernacht is het volop feest in de straten van het centrum van Malmedy dat voor de gelegenheid autovrij zal zijn.

Programma

Vrijdag om 19.00 uur officiële opening met muziek en om 23.00 uur vuurwerk in het abdijpark. Zoals gewoonlijk is er een familiedag waarop de attracties toegankelijk zijn tegen sterk verminderde prijzen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden