• Budgetverblijven
  • Verblijfscentrum

Kom overnachten in de bossen van het Domein van Massembre, provincie Namen. Met je gezin of vrienden, leerlingen of collega's, iedereen beleeft er pret!

Massembre is een vakantiecentum in Heer-sur-Meuse, een leuk Ardens dorpje vlakbij Frankrijk. Je kan slalommen tussen de bomen, peddelen op een vlot, of gewoonweg niets doen en languit liggen op het gras.

Verschillende accommodatietypes

Het domein biedt:

  • comfortkamers (2 personen) en budgetkamers (2 tot 8 personen en 4 tot 8 personen)
  • hutten voor een unieke en onvergetelijke ervaring (3 voor 2 tot 8 personen en 1 voor 2 tot 5 personen)
  • self-servicerestaurant met heerlijke maaltijden

Activiteiten in Massembre

Het 140 hectare groot domein beschikt tal van vrijetijdsinfrastructuren voor jong en oud (speeltuin, avonturenparcours, glijbaan, trampolines, waterspeelpark, dierenpark...).

In de omgeving:

Voor gezinnen

Het Domein van Massembre ontvangt gezinnen tijdens elk weekend voor en na de zomervakantie, in comfortabele kamers midden in de natuur. Ter plaatse worden aan de kinderen talrijke activiteiten aangeboden:

  • wandelingen en ezeltochten
  • schattenjachten
  • dierentuin
  • boomklimmen
  • speeltuin...

Je verveelt je nooit in het Domein van Massembre, er is voor elk wat wils!

Laat de Ardennen volop op je inwerken in het Domein van Massembre!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

DOMEIN VAN MASSEMBRE

- € 25
op de prijs van een verblijf
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 31-12-2021

Aanbod geldig op het tarief "niet-leden van de christelijke mutualiteit" volgens beschikbaarheid, voor elk verblijf tot 31/12/2021. Reserveer per mail naar reception@massembre.com of per telefoon op het nummer +32 0 82 64 43 57 met vermelding van 'Escapades en Wallonie 2021'.
Aanbod niet terugbetaalbaar en niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of acties.

Aantal personen : van 2 tot 608 personen

Aantal kamers : 120

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Lift - Barbecue - Cafetaria - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Speeltuin - Restaurant

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden