• Budgetverblijven
  • Verblijfscentrum

Iedereen beleeft pret in Massembre! Kom zorgeloos logeren in de bossen, met 2 of met 400. Met je gezin, je vrienden, je leerlingen of je collega's.

Massembre is een vakantiecentum in Heer-sur-Meuse, een leuk Ardens dorpje vlakbij Frankrijk. Je kan slalommen tussen de bomen, peddelen op een vlot, of gewoonweg niets doen en languit liggen op het gras.

Het domein biedt comfortkamers (2 personen) en budgetkamers (2 tot 8 personen en 4 tot 8 personen) verspreid over 9 gebouwen. Ze zijn comfortabel en helemaal niet duur, want in Massembre gaan kwaliteit en eenvoud hand in hand. In het nieuwe self-service restaurant kan je heel lekker eten.

Wat doen in Massembre?

Het 140 hectare groot domein beschikt tal van vrijetijdsinfrastructuren voor jong en oud (speeltuin, avonturenparcours, glijbaan, trampolines, waterspeelpark, dierenpark...). Het beschikt ook over vergaderzalen, polyvalente ruimtes, sportterreinen, een amfitheater in open lucht en prachtige wouden rondom.

Laat de Ardennen volop op je inwerken in het Domein van Massembre.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Korting

DOMEIN VAN MASSEMBRE

- € 25
op de prijs van een verblijf
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 31-12-2021

Aanbod geldig op het tarief "niet-leden van de christelijke mutualiteit" volgens beschikbaarheid, voor elk verblijf tot 31/12/2021. Reserveer per mail naar reception@massembre.com of per telefoon op het nummer +32 0 82 64 43 57 met vermelding van 'Escapades en Wallonie 2021'.
Aanbod niet terugbetaalbaar en niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of acties.

Aantal personen : van 2 tot 608 personen

Aantal kamers : 120

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering

Voorzieningen

Lift - Barbecue - Cafetaria - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Speeltuin - Restaurant

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden