• Attracties
  • Producent
  • Wijngaard
  • Rondleiding en ontdekking

De wijngaard La Ferme Bleue bevindt zich te midden van een groen domein van 2 ha. Het is een waar paradijs voor vogels en planten. Bezoek de wijngaard.

 

  • Natuurlijke en biologische wijngaard.
  • Rondleidingen met uitleg over de veschillende wijnen. 
  • Een gîte met label "Gîte au jardin" (gîte in de tuin).

Het domein

De wijngaard La Ferme Bleu wordt onderhouden met respect voor natuurlijke en biologische evenwichten. De bodem wordt slechts om een jaar op drie geploegd, gefreesd en geëgd.

De wijn

De wijn staat geklasseerd als vin de pays des jardins de Wallonie. Het is een aangename en harmonieuze wijn die iedereen kan bekoren.

De wijngaard bezoeken

U kunt de wijngaard en de wijnkelder bezoeken in groep op reservering. Het bezoek is betalend en wordt gevolgd door een proeverij van twee verschillende wijnen. Het bezoek duur ongeveer 1u30 maar kan aangepast worden volgens uw interesse en tijd.

Contact

Rue Fosse aux Chats 74,7780Comines
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden