• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Water- of zeilsport

Fan van jetskiën? Kom dan naar Jet Club O2R, nabij de dam van de Lacs de l'Eau d'Heure, waar de grote wateroppervlakte in zones verdeeld wordt: zowel beginners als gevorderden kunnen deze watersport beoefenen in alle veiligheid.

Activiteiten in de O2R Jet Club van l'Eau d'Heur

  • Initiatie in de zittende jetski (met of zonder begeleider) in een aangepaste zone voor beginners (helm, zwemvest en uitrusting staan ter beschikking)
  • Watermatras op aanvraag
  • Nationale en internationale jetski-competities

Geniet daarnaast nog van de vele andere wateractiviteiten van de Lacs de l'Eau d'Heure! 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden