pdf

Aventure Parc Wavre, park met bomenparcours in de buurt van Brussel

 • Avonturenpark Waver, vrijetijdspark in de buurt van Brussel
 • Avonturenpark Waver, vrijetijdspark in de buurt van Brussel
 • Avonturenpark Waver, vrijetijdspark in de buurt van Brussel
 • Avonturenpark Waver, vrijetijdspark in de buurt van Brussel
Sinds 18 mei openen enkele attracties en musea opnieuw hun deuren voor het Belgische publiek. Nederlanders moeten nog even wachten tot de grens met België opengaat.

We raden je aan vooraf de website te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
 • Avonturenpark
 • Avonturensport

Aventure Parc Wavre nodigt je uit om uitzonderlijke momenten te beleven met je familie en vrienden te midden van de Waals-Brabantse natuur.

Afspraak te midden van het bos in een van de grootste avonturenparken met bomenparcours van België voor een dag vol emoties. Parcours, ziplines en sprongen staan op het menu van je dagje weg met familie of vrienden.

Een brede waaier aan unieke sprongen in België

Ben je er klaar voor om een sprong te wagen? Probeert de Forest Jump en maak een sprong van 8 meter hoog. De Space Jump stuurt je 17 meter hoog de lucht in en de Jungle Jump laat je 15 meter hoog vliegen.

Op zoek naar meer sensatie? De bungeejump van 20 meter hoog is dan misschien iets voor jou.

180 spellen verdeeld over 20 parcours voor jong en oud

In Aventure Parc Wavre hebben de allerkleinsten ook recht op hun avontuur. De Tyro Kids is een ziplineparcours op 5 meter hoog voor kinderen van 5 tot 9 jaar.

De Fly-Line, de eerste zipline met bochten in de Benelux laat je in alle veiligheid slalommen tussen de eeuwenoude bomen van het park. Het parcours is 320 meter lang met 35 meter hoogteverschillen en 2 bochten van 360°. De Fly-Line is toegankelijk vanaf 5 jaar.

Vanaf 10 jaar kan je je uitleven op het sensatieparcours met 800 m² circusnetten. Tart de wetten van de zwaartekracht vanop 10 meter boven de grond.

De andere activiteiten in het park blijven ook toegankelijk: apenbruggen, Tarzansprongen, surfen, fietsen, ...

Ontspannen in hartje natuur

Pauzeren of je dag afsluiten kan in de overdekte cafetaria van het park. Je kan genieten van de omgeving van op het panoramische terras. Je mag je eigen picknick meenemen op voorwaarde dat je drankjes koopt in de cafetaria.

 

Speciale formules

Wil je een verjaardag, vrijgezellenfeest, een schoolactiviteit of een teambuilding onder collega's organiseren? Bekijk wat de mogelijkheden zijn op de website van Aventure Parc Wavre.

Beleef een onvergetelijke dag vol buitengewone activiteiten in Aventure Parc Wavre!

Prijs

Volwassenen (> 10 jaar): € 29 Kinderen (7-9 jaar): € 25 Kinderen (5-6 jaar): € 21 - Groepen vanaf 15 deelnemers. Volwassenen (> 10 jaar): € 26 Kinderen (7-9 jaar): € 22 Kinderen (5-6 jaar): € 18. Voor vrije individuele bezoeken stelt het avonturenpark packs voor met sprongen en tokkelbanen tussen € 45 en € 70.

Praktische informatie

Duur

Minimumduur3:00

Diensten/Faciliteiten

Diensten

 • Educatieve dienst

Voorzieningen

 • Cafetaria
 • Parking autocar
 • Parking tweewielers
 • Parking
 • Restaurant
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.