• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Volg het spoor van de Slag bij Mons en de plaatsen van herinnering.

Bergen en de dichte omgeving leden onder verwwoede gevechten op 22, 23 en 24 augustus toen Britse soldaten de Duitse troepen troffen.

Veel monumenten of gedenktekens herdenken vandaag de dag de duizenden soldaten die tijdens die wrede dagen in de zomer van 1914 zijn omgekomen. De Dienst voor Toerisme van Bergen nodigt je uit om de strategische plaatsen van deze veldslag vanaf de Grand-Place te bezoeken.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden