• Attracties
  • Religieus erfgoed
Kerk uit de 18de eeuw.
Religieuze edelsmeedkunst: reliekschrijn van Saint Remacle (13de eeuw), buste-reliekschrijn van St-Poppon (1626), reliekschrijnen van de 17de tot de 20ste eeuw, cultusvoorwerpen van de 16de tot eind 19de eeuw. Schilderijen, beelden, meubels van de 17de tot de 19de eeuw. Liturgische gewaden.
Open Kerken: De schat is toegankelijk in juli, augustus en september om donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14u tot 18u, evenals tijdens de kerst- en paasvakantie. De dagen en uren worden jaar na jaar vastgelegd.
Begeleide bezoeken van dit kunstwerk en de rest van de schat: op afspraak.
Info en reservaties: Mr Gillard - Tel: 00 32(0)474/08 65 25.
Gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers (trappen).

Contact

BP 29Place Vinâve,4970Stavelot
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Parking - Parking autocar

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden