Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Abdijen
  • Religieus erfgoed

De Abdij van Maredsous, gelegen in de vallei van de Molignée, is een van de mooiste abdijen in België. Geniet van je bezoek om de architectuur van het klooster te bewonderen en proef van de beroemde kazen en bieren van Maredsous!

De Abdij van Maredsous, opgetrokken in 1872 door Benedictijnen in een neogotische stijl, biedt bedevaarders en toeristen een prachtig architecturaal geheel om in te ontspannen.

Ze organiseren er ook rondleidingen, waarbij een gids je meeneemt op ontdekking in de abdij, naar de begraafplaats, de monnikentuin, de keramiekateliers en het "Kleine Kaasmuseum", waar je ontdekt hoe deze verrukkelijke kaas gerijpt wordt.

Wandeling, meditatie...

Geniet van de sfeer, wandel in de tuinen, dwaal rond in een omgeving met een aura van volledige rust waar je niet aan kan weerstaan.

... en proeverij!

Na de inspanning, de ontspanning! En waarom niet je wandeling afronden met een proeverij van de streekproducten? In het Onthaalcentrum Saint-Joseph vind je een cafetaria, een souvenirwinkel en een gratis speelplein.

Een architecturele parel die de omweg zeker waard is tijdens je verblijf in deze prachtige streek.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op een bezoek aan de brouwerij en kaasmakerij met proeverij

Aanbieding geldig tot 31/12/2024, afhankelijk van openingstijden en reservering met uw VISITWallonia.be-pas op de website van de partner.

-50% korting op een rondleiding door de abdij

Ontvang 50% korting op tickets voor rondleidingen voor volwassenen, studenten en senioren. Aanbieding geldig tot 31/12/2024 wanneer u reserveert met uw VISITWallonia.be Pass op de website van de partner.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - FR - NL - Individueel - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden