• Attracties
  • Provinciaal domein - domein
  • Museum of interpretatiecentrum

Het NEM, Nature Extraordinary Museum, is het Interpretatiecentrum van het park van Chevetogne. Bezoekers ontdekken er de link tussen de mens en de natuur.

Het NEM is gelegen in het en is inbegrepen in de toegangsprijs van het domein.

Een kast met kikkers, een zeemeermin, een heksenapotheek, een minotaurus, een Japanse tuin en honderden boeken. Hier ligt de grot van de kennis verborgen.

De Japanse Tuin

Verborgen in de hof van het museum bevindt zich deze prachtige tuin waar je even kan verpozen of je kan installeren om wat te lezen.

Bezoek: vrij (gratis) of groepsbezoek (supplement) met gids.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden