• Attracties
  • Provinciaal domein - domein
  • Museum of interpretatiecentrum

Het NEM, Nature Extraordinary Museum, is het Interpretatiecentrum van het park van Chevetogne. Bezoekers ontdekken er de link tussen de mens en de natuur.

Het NEM is gelegen in het en is inbegrepen in de toegangsprijs van het domein.

Een kast met kikkers, een zeemeermin, een heksenapotheek, een minotaurus, een Japanse tuin en honderden boeken. Hier ligt de grot van de kennis verborgen.

De Japanse Tuin

Verborgen in de hof van het museum bevindt zich deze prachtige tuin waar je even kan verpozen of je kan installeren om wat te lezen.

Bezoek: vrij (gratis) of groepsbezoek (supplement) met gids.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden