• Attracties
  • Producent

 

Te midden van de groene velden van Dinant sta je oog in oog met de grootste vogels ter wereld: struisvogels, emoes, nandoes en casuarissen.

Het landschap van de Haute-Meuse is een ideaal kader voor de struisvogelteelt. Deze boerderij is in 1995 opgericht en herbergt ongeveer 200 dieren. De eis: een gezonde fokkerij in een gezonde omgeving voor de productie van kwaliteitsdieren.

Bezoek aan de kwekerij

  • Beschikbaar in het Frans of Nederlands, de bezoeken beginnen in de didactische ruimte waar je uitleg krijgt over de incubatie, de kweek, de voeding en de productie.
  • Buiten bewonder je de verschillende dieren.
  • Aan het einde van de wandeling kun je de producten van de struisvogelboerderij kopen: koude vleeswaren (ham, worstjes, struisvogelpatés en terrines), vlees, eieren...

De grootste vogel ter wereld wacht op je in de buurt van Dinant!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden