• Attracties
  • Producent

Le Chèvre-Feuille, gelegen in Haillot, in Condroz, is een boerderij gespecialiseerd in het fokken van geiten en de bereiding van biologische geitenkaas.

De kwaliteit van de Condroz-producties vind je in de kazen van Le Chèvre-Feuille. Deze boerderij respecteert een traditionele productiemethode en de geiten, van het alpenras, gaan elke dag naar buiten in de wei.

Om je smaakpapillen nog meer te verwennen voldoen, is de boerderij sinds september 2012 overgeschakeld op biologische productie. Ze biedt een ruime keuze aan geitenkaas gemaakt van rauwe melk en vloeibare yoghurt. Zacht of sterk, droog of fris, jong of oud, de boerderij Le Chèvre-Feuille heeft voor ieder wat wils.

Le Chèvre-Feuille neemt het hele jaar door deel aan tal van evenementen, zoals de Open Dagen met Pasen, de bioweek, de Picknickwandelingen of de Waalse Welkom Weekends. Je vindt alle informatie en data op de website van Le Chèvre-Feuille.

Verkooppunt

De boerderijwinkel opent zijn deuren van maart tot eind december, zaterdag van 10.00 u tot 13.00 u.

Het is ook mogelijk om landbouwproducten te reserveren op andere momenten per e-mail of per telefoon.

 

Voie des Gérons 258,5351Haillot
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden