• Attracties
  • Producent

Kom binnen in de banketbakkerij Jacobs en ontdek de traditionele koek van Dinant, een echte familietraditie.

Koeken te koop in La Boutique de Wallonie

De Jacobs zetten de koekentraditie van Dinant voort van vader op zoon sinds 1860, wat hen een van de oudste producentenfamilies van koeken maakt. 

De Koek van Dinant bestaat uit een subtiele mengeling van tarwebloem, zuivere honing en suiker. Dankzij het koken op hoge temperatuur begint de honing snel te karamelliseren. Als het afkoelt wordt de koek hard, net als een karamel.

De koek van Rins is een zachtere variant van de koek van Dinant, doordat er suiker toegevoegd is.

De fabriek Couques Jacobs biedt groepsbezoeken met verklarende video. Daarnaast is er ook een degustatiesalon in een uitzonderlijk kader.

Let op voor je tanden... Je mag niet bijten op de koek van Dinant, je moet zuigen!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden