• Attracties
  • Producent

 

De boerderij van de familie Sauvenière verwelkomt je in de provincie Namen in een boerderij die meermaals werd bekroond voor haar foie-grasproducten.

Valérie en François bereiden specialiteiten van eenden die op traditionele wijze met volkorenmaïs worden gekweekt en gevoerd, en bieden je producten aan die meerdere prijzen hebben gewonnen.

Ze garanderen je een traditionele en ambachtelijke keuken met respect voor de kwaliteit.

Lokale producten

In de winkel ontdek je hun foie gras, eendenborsten, confits, uienjam, rillettes en andere lokale producten die het resultaat zijn van de knowhow van de regionale ambachtslieden.

Met een van hun geschenkmanden zal je zeker je dierbaren plezier doen.

Bezoeken aan de boerderij zijn mogelijk op aanvraag, voor groepen van minimaal 15 personen, waarbij Valérie en François je uitleg geven over hun vak!

 

Chemin de Philippeville 9,5620Hemptinne
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden