• Attracties
  • Producent

 

De boerderij van de familie Sauvenière verwelkomt je in de provincie Namen in een boerderij die meermaals werd bekroond voor haar foie-grasproducten.

Valérie en François bereiden specialiteiten van eenden die op traditionele wijze met volkorenmaïs worden gekweekt en gevoerd, en bieden je producten aan die meerdere prijzen hebben gewonnen.

Ze garanderen je een traditionele en ambachtelijke keuken met respect voor de kwaliteit.

Lokale producten

In de winkel ontdek je hun foie gras, eendenborsten, confits, uienjam, rillettes en andere lokale producten die het resultaat zijn van de knowhow van de regionale ambachtslieden.

Met een van hun geschenkmanden zal je zeker je dierbaren plezier doen.

Bezoeken aan de boerderij zijn mogelijk op aanvraag, voor groepen van minimaal 15 personen, waarbij Valérie en François je uitleg geven over hun vak!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden