• Attracties
  • Producent

De escavèche van Chimay is een heerlijk visgerecht dat heel populair is in de Viroinvallei en het land van Chimay. Bij uw bezoek aan Viroinval, in het zuiden van de provincie Namen, moet je beslist langs bij La Madeleine en dit echte Waalse product proeven.

Philippe Dumoulin en zijn twee zonen bereiden dit gerecht op traditionele wijze met de knowhow van de familie. Dit Waals kwaliteitsvol streekproduct krijgt binnenkort een BGA (beschermde geografische aanduiding).

Een erg oud gerecht

Deze specialiteit is al sinds de Spaanse bezetting tijdens de 15e en 16e eeuw populair in Chimay, Virelles en Olloy-sur-Viroin.

Laat je verleiden door de beroemde escavèche, een typisch visgerecht uit het zuiden van Henegouwen en de streek van Namen!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Parking autocar - Parking

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden