• Attracties
  • Producent

De Distilleerderij Rademarcher ligt in de Oostkantons en produceert al meer dan 175 jaar artisanale likeuren die je kan ontdekken tijdens een rondleiding.

Deze distilleerderij is een van de oudste van België en biedt een breed gamme likeuren en aperitieven op basis van natuurlijke ingrediënten uit biologische landbouw. Le Café Ardennes, de Woodberries, de Belgische whisky Lambertus en de Maître Pierre behoren tot het topgamma van het beroemde merk Rademarcher.

Rondleidingen

De Distilleerderij Rademarcher organiseert op reservatie rondleidingen, inclusief een proeverij.
Duur: 1.30 u, proeverij inbegrepen.

Prijzen
Tot 15 personen: € 90/groep
Meer dan 15 personen: € 6/per persoon (maximum 25 personen).
Agenda met beschikbaarheden
 

De kunst van het distilleren al meer dan 175 jaar...

Contact

Spitalstrasse 50,4730Raeren
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden