• Attracties
  • Producent

De Distilleerderij Rademarcher ligt in de Oostkantons en produceert al meer dan 175 jaar artisanale likeuren die je kan ontdekken tijdens een rondleiding.

Deze distilleerderij is een van de oudste van België en biedt een breed gamme likeuren en aperitieven op basis van natuurlijke ingrediënten uit biologische landbouw. Le Café Ardennes, de Woodberries, de Belgische whisky Lambertus en de Maître Pierre behoren tot het topgamma van het beroemde merk Rademarcher.

Rondleidingen

De Distilleerderij Rademarcher organiseert op reservatie rondleidingen, inclusief een proeverij.
Duur: 1.30 u, proeverij inbegrepen.

Prijzen
Tot 15 personen: € 90/groep
Meer dan 15 personen: € 6/per persoon (maximum 25 personen).
Agenda met beschikbaarheden
 

De kunst van het distilleren al meer dan 175 jaar...

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden