• Attracties
  • Bos, natuurreservaat of natuurgebied
  • Natuurpark

 

In de buurt van Doornik en Ath biedt het natuurpark Pays des Collines je beschermde natuurgebieden.

Het natuurpark strekt zich uit over de gemeenten Ellezelles, Flobecq, Frasnes-lez-Anvaing, Mont-de-l'Enclus en een deel van de gemeente Ath. Gelegen in de provincie Henegouwen, aan de rand van het Vlaamse Gewest, wordt het gekenmerkt door zijn velden en heuvellandschap, met beboste massieven die het grootste deel van de toppen bedekken.

In de winkel van het Maison du Pays des Collines vind je de specialiteiten van vele producenten en ambachtslieden die de trots van de regio zijn. 

Je ontdekt er ook het startpunt van vele wandelingen, waaronder de Route des Collines, een bewegwijzerd circuit dat je met de auto, motor of fiets kunt afleggen.

Het Pays des Colline verdedigt vele projecten om dit opmerkelijke natuurgebied te behouden.

Contact

Maison du Pays des CollinesRuelle des Ecoles 1,7890Ellezelles
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden