• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Dompel je in Wanne onder in de technieken van weleer dankzij een museum als geen ander.

In de voormalige jongensschool van Wanne vind je het dorpsmuseum, een kleine instelling die je laat kennismaken met de plaatselijke geologie en archeologie, de natuur en de oude ambachten op het platteland.

Een bijzondere ervaring

In het museum van Wanne loop je niet zomaar van raam tot raam voor oude levenloze voorwerpen, maar kun je de voorwerpen manipuleren, oude spelletjes gebruiken en je onderdompelen in het verleden voor een bezoek dat levendiger is dan ooit!

Stap terug in de tijd

Deze onderdompelingstocht laat je toe om het verleden van de landelijke ambachten, hun werktuigen en technieken volledig te ontdekken. De reflectie nodigt dan uit tot nadenken bij de bezoekers, die de vooruitgang in vraag willen stellen.

In de praktijk

  • Donderdag tot en met zondag van 14.00 tot 18.00 uur
  • Reservering noodzakelijk

Ontdek in Wanne een museum op een andere manier!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden