• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

De Espace des Saveurs van het Huis voor Toerisme van Le Pays de Herve mag je niet missen. Het is het ideale vertrekpunt om de streek te ontdekken.

Ingericht in het oude station van Herve trakteert de Espace de Saveurs et Découvertes je op een multimediaspektakel, gevolgd door een proeverij van streekproducten, bij wijze van apertief voor je op excursie vertrekt.

In een paar minuten leert Jean de Herve, kleurrijk promotor van de streek, je al de geheimen kennen van de landschappen en lokale ambachtslui. Stuk voor stuk bereiden deze mensen met veel liefde voor jou de traditionele streekproducten: siroop van appels en peren, cider en kaas uit Herve...

Praktische details

De Espace des Saveurs heeft een capaciteit van 50 plaatsen. Het individuele bezoek duurt ongeveer 30 minuten en het groepsbezoek duurt ongeveer 45 minuten.

Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit, inclusief de toiletten.

De Espace des Saveurs: duizend-en-één smaken van het Plateau van Herve en het Plateau van Aubel of het Le Pays des 3 Frontières

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL - Individueel - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden