pdf

Niet te missen fietstocht | Een duik in de natuur in de vallei van de Ninglinspo

  • Mountainbiketocht
  • Fietsen & Mountainbiken

In Sedoz kabbelt een van de mooiste beekjes van het land, de Ninglinspo, en het enige beekje dat erkend is als uitzonderlijk natuurlijk erfgoed van Wallonië. Ontdek dit paradijselijke hoekje via een pittig mountainbikeparcours.

Je zal versteld staan van de vallei die bezaaid is met gigantische rotsen en vreemde kuilen die door de kracht van het woelige water zijn uitgehouwen.

Neem onderweg zeker de tijd voor enkele stops. De landschappen zijn immers betoverend. Verschillende watervalletjes volgen elkaar op. Het kolkende en kristalheldere water stort zich neer in natuurlijke kuilen. Sommigen lijken op echte natuurlijke jacuzzi's.

Vertrek: Auberge du Ninglinspo in Sezoz
Geschatte duur: 2 uur
Afstand: 13 km
Moeilijkheidsgraad: moeilijk (veel hoogteverschillen en grindpaden)
Bewegwijzering: blauw circuit 38

Een prachtige, maar veeleisende mountainbiketocht!

20 onvergetelijke fietstochten in Wallonië

Download de onderstaande brochure met nog 19 andere fietstochten op ontdekking naar ons mooie Wallonië.

20 niet te missen fietstochten

In Wallonië komt elke fietsliefhebber aan zijn trekken. Of je nu denkt aan een gezinstocht van enkele kilometers of er een paar dagen met de fiets op uit wil trekken, er is voor elk wat wils.

Praktische informatie

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Lengte

Minimumafstand13 Km

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.