• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Fietsen & Mountainbiken
  • Wandelingen
  • Mountainbike

In Sedoz kabbelt een van de mooiste beekjes van het land, de Ninglinspo, en het enige beekje dat erkend is als uitzonderlijk natuurlijk erfgoed van Wallonië. Ontdek dit paradijselijke hoekje via een pittig mountainbikeparcours.

Je zal versteld staan van de vallei die bezaaid is met gigantische rotsen en vreemde kuilen die door de kracht van het woelige water zijn uitgehouwen.

Neem onderweg zeker de tijd voor enkele stops. De landschappen zijn immers betoverend. Verschillende watervalletjes volgen elkaar op. Het kolkende en kristalheldere water stort zich neer in natuurlijke kuilen. Sommigen lijken op echte natuurlijke jacuzzi's.

Vertrek: Auberge du Ninglinspo in Sezoz
Geschatte duur: 2 uur
Afstand: 13 km
Moeilijkheidsgraad: moeilijk (veel hoogteverschillen en grindpaden)
Bewegwijzering: blauw circuit 38

Een prachtige, maar veeleisende mountainbiketocht!

20 onvergetelijke fietstochten in Wallonië

Download de onderstaande brochure met nog 19 andere fietstochten op ontdekking naar ons mooie Wallonië.

20 niet te missen fietstochten

In Wallonië komt elke fietsliefhebber aan zijn trekken. Of je nu denkt aan een gezinstocht van enkele kilometers of er een paar dagen met de fiets op uit wil trekken, er is voor elk wat wils.

Contact

Maison du Tourisme Ourthe-Vesdre-AmblèveRue de Louveigné 3,4920Remouchamps
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Lengte

Maximumafstand : 14 Km

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden