• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Motorsporten
  • Avonturensport

Forest Quad biedt quad- en buggytochten en tal van andere avontuurlijke activiteiten in de Belgische Ardennen.

Forest Quad ligt in de buurt van het circuit van Spa-Francorchamps, in de Ardense bosmassieven, en biedt quad- en buggytochten om de Waale landschappen te ontdekken.

Een tocht van verschillende uren

Variërend van een eenvoudige initiatie van 1 uur tot een wandeling van enkele uren, de wandelingen worden georganiseerd in groep en worden begeleid door ervaren gidsen.

Meer dan een eenvoudige verhuur, maak je kennis met off-road rijden op dezelfde parcours als de experts, terwijl je in alle veiligheid wordt begeleid, en indien nodig wordt omgeleid naar een alternatief parcours voor de minder ervarenen.

Een speciaal voor jou op maat gemaakt programma

Forest Quad organiseert voor jou ook een volledige dag of een weekend avontuur in de Ardennen. Neem contact met hen op voor meer informatie!

Wil je een quad of een buggy-excursie huren ? Ontdek het Ardense platteland op een originele manier door je quad te boeken.

 

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden