• Attracties
  • Molen

De Molen van Bonne-Esperance nodigt je uit om artisanale producten te proeven in de culturele en historische omgeving van een Norbertijnse abdij.

In de Abdij van Bonne-Espérance, die gesticht werd in de 12e eeuw, zijn de molen, de brouwerij en de bakkerij typische architecturale realisaties uit de 18e eeuw.

Kom ontdekken

  • bewaard gebleven stukken: de oven die nog steeds gebruikt wordt om overheerlijke suikertaarten te bakken, de molensteen die nog steeds het graan maalt.
  • ambachten animeren de vlakte van de molen: lavendel, juwelen, oude boeken of houtdraaier.

Kom proeven

Je kunt er bier of kaas van de abdij proeven, maar ook boerenbrood en tal van andere streekproducten. Daarnaast is er ook een kleine restauratie op het terras dat aan een vijver ligt.

De gidsen van la Maison de la mémoire zijn op zondag vanaf 15.30 uur aanwezig zodat je de prachtige gebouwen met de verschillende schatten uitgebreid kan bezoeken.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden