• Attracties
  • Park/tuin

In het centrum van het dorp Gerpinnes in de provincie Henegouwen, kun je deze aangename natuurlijke proeftuin bezoeken die uitsluitend bestaat uit lokale soorten.

De natuurtuin van Gerpinnes nodigt je uit om verschillende biotopen te ontdekken, zoals hagen, bosjes, vijvers, bloemrijke weiden, oude stronken, oude muren, ruderale milieus.

De planten van de streek worden geïdentificeerd en hun culinaire, medicinale, honing- of sierwaarde wordt gespecificeerd.

Bezoeken voor groepen en informatie
Afspraak met Mr. Francis Martig

+ 32 (0)71 21 64 48 of (0)472 61 98 52

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden