• Sport & Ontspanning
  • Riviertoerisme
  • Jachthavens

De jachthaven van Thieu ligt op het historische kanaal van de region van het centrum( 350 ton).
Hij ligt tussen scheepslift nr 4 en sluis nr 1 richting Havré.

De werken zijn geklasseerd als UNESCO-erfgoed. Rechtstreekse toegang tot het nieuwe kanaal via de sluis.Minder dan 3 minuten per boot naar de Nieuw Lift.

Aanlegsteiger voor clubleden en bezoekers. Individuele Water-, en elektriciteitsmeter. Clubhouse met videobewaking 24/24, volledig gerenoveerd met douches en toiletten, barbecueruimte, groene ruimte met tafels en banken.

Toegang tot de haven met een persoonlijke magneetkaart. Gemakkelijk parkeren met toegang tot de club, het clubhouse en de plezierhaven.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden