• Sport & Ontspanning
  • Riviertoerisme
  • Jachthavens

De jachthaven van Thieu ligt op het historische kanaal van de region van het centrum( 350 ton).
Hij ligt tussen scheepslift nr 4 en sluis nr 1 richting Havré.

De werken zijn geklasseerd als UNESCO-erfgoed. Rechtstreekse toegang tot het nieuwe kanaal via de sluis.Minder dan 3 minuten per boot naar de Nieuw Lift.

Aanlegsteiger voor clubleden en bezoekers. Individuele Water-, en elektriciteitsmeter. Clubhouse met videobewaking 24/24, volledig gerenoveerd met douches en toiletten, barbecueruimte, groene ruimte met tafels en banken.

Toegang tot de haven met een persoonlijke magneetkaart. Gemakkelijk parkeren met toegang tot de club, het clubhouse en de plezierhaven.

Rue des peupliers 69,7070Thieu
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden