• Sport & Ontspanning
  • Riviertoerisme
  • Jachthavens

 

In Seneffe is het watergebied van de Marlette uitgerust met pontons met catway en elektrische aansluitingen met watertoevoer.

Het havenmeesterkantoor, gemaakt van hout, bestaat uit 3 delen: 

  • ontvangst en registratie van schippers
  • schippershulp
  • sanitaire voorzieningen

De jachthaven is uitgerust met elektriciteits- en drinkwaterterminals die de schippers kunnen bedienen dankzij een sleutelkaart die door de computer wordt beheerd.

Dankzij deze jachthaven hoopt Seneffe een impuls te geven aan het toerisme en een groter aantal watersporters aan te trekken.

Voordat je een duik neemt, raadpleeg de interactieve kaart en de lijst met badzones in Wallonië om er zeker van te zijn dat je goed kunt zwemmen op deze site.

Contact

Rue de la Marlette 19,7180Seneffe
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden