• Sport & Ontspanning
  • Riviertoerisme
  • Jachthavens

De YCHS-Landelies werd in 1985 opgericht en beheerde sinds 1991 als enige de plezierhaven van Landelies en de infrastructuren.
De club is gereserveerd voor motorboten en is aangesloten bij Het Koninklijke Belgische Yachting Verbond, de Fédération Francophone du Yachting Belge, lid van de afdeling "Plaisance, Tourisme Fluvial" van de FFYB. Riviertoerisme. Sinds 1997 organiseert de club elk jaar evenementen in samenwerking met de Yacht Club Des Frontières (YCDF - Erquelinnes) in het kader van "Val de Sambre en Fête".
Plaats: linker- en rechteroever, in de afdamming, boven de sluis n°9 (Haute-Sambre - Montigny-le-Tilleul).

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden