• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Golfclub

De Golfclub Edingen, gelegen in het prachtige park van het Kasteel van Enghien, biedt 2 golfbanen aan, een 9 en 18 holes, op 30 km van Brussel en 80 km van Rijsel.

De Golfclub Edingen verwelkomt je in een park van 182 ha, geklasseerd als Uitzonderlijk Erfgoed van Wallonië, in een historisch gebouw waar ooit de Hertogen van Arenberg leefden. De club biedt 2 kwaliteitsvolle golfbanen aan.

De Brunehault is een 9 holes-golfbaan waar de beginners een initiatie kunnen volgen op een "echt" terrein en hun brevet behalen. De golfbaan beschikt over een kleine Chalet waar de golfspelers kunnen samenkomen, hun evenementen kunnen organiseren of een verfrissing kunnen verorberen in een rustige omgeving.

Nu biedt de Golfclub Edingen ook de nieuwe golfbaan Arenberg aan, een echt championship 18 holes baan ontworpen door de beroemde Belgische architect Bruno Steensels. Deze golfbaan is een echte streling voor het oog en een ware challenge voor de liefhebbers van het kleine witte balletje. Het is een van de langste golfbanen in België: par 72, totale lengte van 6430 m en 4 par 5 waarvan 2 van 530 m.

De Clubhouse van de Golfclub Edingen beschikt over een bar en een keuken, en verwelkomt je graag voor al je evenementen.

Golf Academy van de Golfclub Edingen

De Golf Academy organiseert elke zondagvoormiddag de Golfontdekkingen en geeft je hiermee de kans om te proeven van het golf in je streek. Teaching-pro's begeleiden je tijdens je eerste stappen op de green.

Praktische informatie

Golfbanen

Golfbaan Arenberg

  • Golfbaan 18 holes
  • Championship Par 72
  • Lengte 6430 m
  • Vereiste handicap: 36

Golfbaan Brunehault

  • Golfbaan 9 holes
  • Par 28
  • Lengte 1431 m
  • Vereiste handicap: 54

Openingsuren

Van 1 april tot 30 september: van 8.00 tot 18.00 uur

Van 1 oktober tot 31 maart: van 9.00 tot 17.00 uur

Senior's Day: dinsdag

Men's Day: woensdag

Ladies' Day: donderdag

Golfclub Edingen, geef een swing aan je vrije tijd!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Interne catering

Voorzieningen

Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden