• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Fietstocht
  • Sport
  • Fietsen & Mountainbiken

De landelijke wegen van deze route doorkruisen het Land van Herve dat uitzonderlijk mooi is in de lente, wanneer de boomgaarden zich tooien met bloemetjes. 

Van de RAVeL L38 vertrekt de route naar de mooie golvingen die gevormd worden door de heuvels en de kleine valleien van de streek. Wij ontdekken gehuchten die doorkruist worden door charmante beekjes.

Vertrek: Huis voor Toerisme van het Land van Herve
Geschatte duur: 2.30 uur
Afstand: 32 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Bezienswaardigheden in de omgeving

20 niet te missen fietstochten

In Wallonië komt elke fietsliefhebber aan zijn trekken. Of je nu denkt aan een gezinstocht van enkele kilometers of er een paar dagen met de fiets op uit wil trekken, er is voor elk wat wils.

Contact

Maison du Tourisme du Pays de HervePlace de la Gare 1,4650Herve
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Lengte

Maximumafstand : 32 Km

Tijdsduur

Minimumduur : 3:00

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden