• Attracties
  • Dierenpark/zoo/aquarium
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Natuuronderwijs

Het interactieve museum van wol en oude ambachten met dierenpark en streekproducten bevindt zich in Bastogne, in de Ardennen.

Op ontdekking in 3 stappen

  • Bezoek eerst het dierenpark en ontdek de 25 soorten schapen, geiten en andere diersoorten waarvan wol geproduceerd wordt.
  • Vervolgens krijg je een overzicht van de verschillende stappen en technieken die bij wolverwerking komen kijken van aan het begin van de 20e eeuw tot nu.
  • Het laatste deel van je ontdekkingsreis is een tijdreis die je in een nagebouwd huis van die tijd onderdompelt in de beroepen en het leven van weleer.

Animalaine is ook een plek om te wonen en te ontmoeten en met een team dat tot je beschikking staat voor de organisatie van je gepersonaliseerde bezoek.

Hydraulische pers

Breng je fruit mee en keer terug met vers geperst sap! De nieuwe hydraulische pers produceert een hoogwaardig sap met geconserveerde voedingsstoffen. Je kan hier heel wat verschillend fruit persen: appels, peren, pruimen, kersen, bosbessen, enz.

Een leuke en aantrekkelijke uitstap, met of zonder kinderen!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans - Italiaans

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden