• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

De Brasserie Saint-Lazare, of beter gezegd maatwerk voor bier! In Bergen kan je je persoonlijke recept laten brouwen.

De brouwerij Saint-Lazare verwijst naar de "Faubourg St Lazare" gelegen op een van de 5 heuvels van
Bergen. Deze brouwerij is gespecialiseerd in het op maat brouwen in kleine hoeveelheden en ontwikkelt op deze manier heel wat ambachtelijke bierstijlen aan de hand van unieke recepten die met de grootste zorg worden gemaakt, en werkt hand in hand met haar klanten om aangepaste brouwsels te ontwikkelen.

Alle inspanningen van de brouwerij zijn gericht op de kwaliteit van haar producten die geselecteerd worden volgens welbepaalde en bevestigde criteria. Het bevordert ook de economie en de lokale distributie.

Een unieke activiteit voor een dag!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden