• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

De Brasserie Saint-Lazare, of beter gezegd maatwerk voor bier! In Bergen kan je je persoonlijke recept laten brouwen.

De brouwerij Saint-Lazare verwijst naar de "Faubourg St Lazare" gelegen op een van de 5 heuvels van
Bergen. Deze brouwerij is gespecialiseerd in het op maat brouwen in kleine hoeveelheden en ontwikkelt op deze manier heel wat ambachtelijke bierstijlen aan de hand van unieke recepten die met de grootste zorg worden gemaakt, en werkt hand in hand met haar klanten om aangepaste brouwsels te ontwikkelen.

Alle inspanningen van de brouwerij zijn gericht op de kwaliteit van haar producten die geselecteerd worden volgens welbepaalde en bevestigde criteria. Het bevordert ook de economie en de lokale distributie.

Een unieke activiteit voor een dag!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden