• Attracties
  • Molen
  • Bouwkundig erfgoed
  • Museum of interpretatiecentrum

Je keert terug in de tijd wanneer je de Kleine Molen van Arenberg in Rebecq binnenstapt. Maak van de gelegenheid gebruik om het nabijgelegen bierhuis te bezoeken.

De Kleine Molen van Arenberg is een echt overblijfsel van de middeleeuwse economische activiteit. Dankzij het werk van enkele liefhebbers kan je zien hoe een molen uit het begin van de vorige eeuw werkt.

Deze indrukwekkende machinerie draait dankzij de nabijgelegen rivier de Zenne. Laat de molenaar je de fabricageprocessen van die tijd leren. 

Het Bierhuis

De bijgebouwen van de Kleine Molen omvatten gerenoveerde oude stallen. Een van deze huizen is het bierhuis.

In samenwerking met de plaatselijke brouwerij Lefèbvre, onthult het Maison de la Bière enkele productiegeheimen voordat het gebotteld wordt

Een verklarende film en didactische panelen maken het bezoek compleet. Om nog maar te zwijgen van de werktuigen uit die tijd en de antieke en ongewone collecties.

Praktisch

Bezoeken alleen voor groepen op reservering.

Talen: Frans, Nederlands en Engels.

Tarieven

€ 3 per persoon

Rue du Docteur Colson 8,1430Rebecq
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden