• Attracties
  • Molen
  • Bouwkundig erfgoed
  • Museum of interpretatiecentrum

Je keert terug in de tijd wanneer je de Kleine Molen van Arenberg in Rebecq binnenstapt. Maak van de gelegenheid gebruik om het nabijgelegen bierhuis te bezoeken.

De Kleine Molen van Arenberg is een echt overblijfsel van de middeleeuwse economische activiteit. Dankzij het werk van enkele liefhebbers kan je zien hoe een molen uit het begin van de vorige eeuw werkt.

Deze indrukwekkende machinerie draait dankzij de nabijgelegen rivier de Zenne. Laat de molenaar je de fabricageprocessen van die tijd leren. 

Het Bierhuis

De bijgebouwen van de Kleine Molen omvatten gerenoveerde oude stallen. Een van deze huizen is het bierhuis.

In samenwerking met de plaatselijke brouwerij Lefèbvre, onthult het Maison de la Bière enkele productiegeheimen voordat het gebotteld wordt

Een verklarende film en didactische panelen maken het bezoek compleet. Om nog maar te zwijgen van de werktuigen uit die tijd en de antieke en ongewone collecties.

Praktisch

Bezoeken alleen voor groepen op reservering.

Talen: Frans, Nederlands en Engels.

Tarieven

€ 3 per persoon

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden