• Attracties
  • Molen
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Bouwkundig erfgoed

Je keert terug in de tijd wanneer je de Kleine Molen van Arenberg in Rebecq binnenstapt. Maak van de gelegenheid gebruik om het nabijgelegen bierhuis te bezoeken.

De Kleine Molen van Arenberg is een echt overblijfsel van de middeleeuwse economische activiteit. Dankzij het werk van enkele liefhebbers kan je zien hoe een molen uit het begin van de vorige eeuw werkt.

Deze indrukwekkende machinerie draait dankzij de nabijgelegen rivier de Zenne. Laat de molenaar je de fabricageprocessen van die tijd leren. 

Het Bierhuis

De bijgebouwen van de Kleine Molen omvatten gerenoveerde oude stallen. Een van deze huizen is het bierhuis.

In samenwerking met de plaatselijke brouwerij Lefèbvre, onthult het Maison de la Bière enkele productiegeheimen voordat het gebotteld wordt

Een verklarende film en didactische panelen maken het bezoek compleet. Om nog maar te zwijgen van de werktuigen uit die tijd en de antieke en ongewone collecties.

Praktisch

Bezoeken alleen voor groepen op reservering.

Talen: Frans, Nederlands en Engels.

Tarieven

€ 3 per persoon

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking autocar - Parking

Visites

Enkel met gids - Enkel voor groepen op afspraak - Groep - FR - NL - Individueel - FR - NL - Betalend

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden