• Attracties
  • Brouwerij
Op een steenworp van de Franse grens, dompelt de microbrouwerij van Erquelinnes je onder in een bad vol moutsmaken, kennis en traditionele feesten.
De microbrouwerij van Erquelinnes nodigt je uit
  • om haar pure moutbieren te proeven
  • om haar toeristische en didactische tuin te bezoeken
  • om deel te nemen aan haar evenementen

In het kader van de lokale ontwikkeling en de waardering voor natuurlijke producten, produceert de brouwerij natuurlijke moutbieren, niet-gefilterd. Bieren: Angelus blonde, Angelus brune, Angelus spéciale Noël, La Sambresse.
Op aanvraag kan de brouwerij ook persoonlijke brouwsels (uniek recept) maken vanaf 405 liter...
Alle geproduceerde bieren worden ter plekke gebrouwen en gebotteld.
Vlak tegenover de familiebrouwerij ligt de Houblonnière, een echte hopplantage en diverse beplantingen van aromatische planten, hoogstammen...
Deze tuin kan op aanvraag bezocht worden (max. 50 personen).
Het Hopfeest vindt plaats tijdens het 2de weekend van september. Dit is een uniek evenement in Wallonië. Er wordt een wedstrijd gehouden voor de beste hopplukker.
De microbrouwerij van Erquelinnes nodigt je uit om de weg van de hop te volgen, van de aarde tot in je glas.
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden