• Attracties
  • Producent

Welkom op het domein van la Pommeraie in Gembloux, een milieuvriendelijk domein dat sinds 1936 kwaliteitsfruit produceert.

Het Domein van la Pommeraie werd gesticht in 1936 en breidde zich in de loop der jaren verder uit. Momenteel staan op 15 ha niet minder dan 23.000 fruitbomen. Met het oog op de gezondheid en de bescherming van het milieu wordt het gebruik van pesticides tot een minimum herleid. Neem je tijd om over de wandelpaden tussen de boomgaarden te lopen en proef appelen, peren of een huisgemaakt aperitief.

Kom de site bezoeken om de methodes voor ecologische productie te begrijpen en ontdek nieuwe en oude fruitsoorten.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden