• Attracties
  • Producent

Ontdek de knowhow van de boomgaarden van Brunehaut, ten zuiden van Doornik, ecologische productie van kwaliteitsappels en -peren.

De boomgaarden van Brunehaut, dat is:

  • productie met respect voor het milieu
  • verkoop van fruit met het label FRUINET: appels, peren, diverse sappen, ciderazijn...
  • directe verkoop tussen producent en consument

De boomgaarden van Brunehaut zorgen voor de productie van appels en peren via geïntegreerde landbouw. Andere gebruikte technieken zijn bescherming van fauna en introductie van roofdieren, natuurlijke bestuiving via insecten, oogsten al het fruit rijp is en de afschaffing van pesticides die schadelijk zijn voor de mens en de natuur.

De boomgaarden van Brunehaut, de ecologische boomgaard!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden