• Attracties
  • Producent

Ontdek de knowhow van de boomgaarden van Brunehaut, ten zuiden van Doornik, ecologische productie van kwaliteitsappels en -peren.

De boomgaarden van Brunehaut, dat is:

  • productie met respect voor het milieu
  • verkoop van fruit met het label FRUINET: appels, peren, diverse sappen, ciderazijn...
  • directe verkoop tussen producent en consument

De boomgaarden van Brunehaut zorgen voor de productie van appels en peren via geïntegreerde landbouw. Andere gebruikte technieken zijn bescherming van fauna en introductie van roofdieren, natuurlijke bestuiving via insecten, oogsten al het fruit rijp is en de afschaffing van pesticides die schadelijk zijn voor de mens en de natuur.

De boomgaarden van Brunehaut, de ecologische boomgaard!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden