• Attracties
  • Producent
Productie van appels en peren met respect voor het natuurlijke milieu via "aangepaste bestrijding" (nuttige insecten tegen schadelijke, bescherming van de fauna en introductie van roofdieren, natuurlijke bestuiving via insecten, oogsten als het fruit rijp is). Afschaffing van pesticiden, die schadelijk zijn voor de mens en de natuur. Productie van appels, peren, cider, appelsap, perensap, pom'haut, ciderazijn en "sang de vierge" aperitief op basis van een geïntegreerde tuinbouw.
Feest van de Appel tijdens het 1ste weekend van oktober.
Verkoop op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9u tot 12u en van 14u tot 18u. Woensdag van 14u to 17u.

Contact

Rue de l'Eglise 23,7623Rongy
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden