• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Zwemmen & Duiken
  • Avonturensport
Uniek in de Benelux.Beleef een onvergetelijke dag, vol verrassingen en zelfontdekking...! Beklim de klimmuur tot aan de top of maak een benjisprong vanop een hoogte van 52 meter! De lijst met activiteiten is lang: als u zich niet hoog "in de lucht" bevindt, kunt u zich altijd onder water begeven met "perslucht" en een Padiduikcursus volgen.De K2towerploeg begeleidt u in alle veiligheid bij uw onvergetelijke benjisprong. Een zwembad maakt het springen veiliger. Uw sprong wordt gefilmd en als u dat wenst, kunt u de opname verkrijgen... Een intense ervaring die u achteraf graag nog eens herbeleeft!
Alles is ter plaatse. Kom uw honger stillen (liefst reserveren) in onze chalet. Als het weer meezit, kunt u na het intensief sporten komen genieten van een barbecue aan het zwembad. U kunt ook een opleiding volgen in het klimmen/via ferrata en opleidingen veiligheid bij hoogtewerken (materiaal voorzien, klaslokaal). Neem beslist contact met ons op indien u meer informatie wenst.Toegang voor personen met een verminderde mobiliteit.
Rue de Bruxelles 174,4340Awans
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Materiaalverhuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden