• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Zwemmen & Duiken
  • Avonturensport
Uniek in de Benelux.Beleef een onvergetelijke dag, vol verrassingen en zelfontdekking...! Beklim de klimmuur tot aan de top of maak een benjisprong vanop een hoogte van 52 meter! De lijst met activiteiten is lang: als u zich niet hoog "in de lucht" bevindt, kunt u zich altijd onder water begeven met "perslucht" en een Padiduikcursus volgen.De K2towerploeg begeleidt u in alle veiligheid bij uw onvergetelijke benjisprong. Een zwembad maakt het springen veiliger. Uw sprong wordt gefilmd en als u dat wenst, kunt u de opname verkrijgen... Een intense ervaring die u achteraf graag nog eens herbeleeft!
Alles is ter plaatse. Kom uw honger stillen (liefst reserveren) in onze chalet. Als het weer meezit, kunt u na het intensief sporten komen genieten van een barbecue aan het zwembad. U kunt ook een opleiding volgen in het klimmen/via ferrata en opleidingen veiligheid bij hoogtewerken (materiaal voorzien, klaslokaal). Neem beslist contact met ons op indien u meer informatie wenst.Toegang voor personen met een verminderde mobiliteit.
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden