pdf

K2 Tower

  • Zwemmen & Duiken
  • Avonturensport
Uniek in de Benelux.Beleef een onvergetelijke dag, vol verrassingen en zelfontdekking...! Beklim de klimmuur tot aan de top of maak een benjisprong vanop een hoogte van 52 meter! De lijst met activiteiten is lang: als u zich niet hoog "in de lucht" bevindt, kunt u zich altijd onder water begeven met "perslucht" en een Padiduikcursus volgen.De K2towerploeg begeleidt u in alle veiligheid bij uw onvergetelijke benjisprong. Een zwembad maakt het springen veiliger. Uw sprong wordt gefilmd en als u dat wenst, kunt u de opname verkrijgen... Een intense ervaring die u achteraf graag nog eens herbeleeft!
Alles is ter plaatse. Kom uw honger stillen (liefst reserveren) in onze chalet. Als het weer meezit, kunt u na het intensief sporten komen genieten van een barbecue aan het zwembad. U kunt ook een opleiding volgen in het klimmen/via ferrata en opleidingen veiligheid bij hoogtewerken (materiaal voorzien, klaslokaal). Neem beslist contact met ons op indien u meer informatie wenst.Toegang voor personen met een verminderde mobiliteit.

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Materiaalverhuur
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.