• Attracties
  • Waterattractie
  • Meer, watervlak of waterloop

Bezoek de Meren van l'Eau d'Heure op de rug van een... Rode Krokodil! Deze "amfibus", uniek in Europa, neemt je mee zowel over de weg als over water op het meer van la Plate Taille.

Aan boord van dit buitengewone vaartuig vertrek je op schattenjacht op de Meren van l'Eau d'Heure, vergezeld door leerrijke en excentrieke personnages. Een dol en spannend verhaal van een uur lang dat je moet meemaken op de Meren van de l'Eau d'Heure. Buitengewone fun!

En waarom combineer je deze originele activiteit niet met een ander avontuur in of op het water of op land van de Meren van l'Eau d'Heure?

Gesloten op 30/10/2020
Centre d'Accueil de la Plate TailleRoute de la Plate Taille 99,6440Boussu-lez-Walcourt
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Tijdsduur

Minimumduur : 1:00

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Cafetaria - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden