In Luik volgen de volksbijeenkomsten elkaar het hele jaar door op tot jolijt van jong en oud: de Feestelijkheden van 15 augustus in Outremeuse, de zondagsmarkt van La Batte, de oktoberkermis, la Saint Torè, de magie van de kerstmarkt

Noteer deze drie data alvast in je agenda:

Summer beer lover's festival in mei-juni

Het Summer Beer Lovers' Festival, georganiseerd door Liège Beer Lover'sCity, nodigt je uit om Waalse ambachtelijke bieren te ontdekken. In het hart van Luik, op de Place Saint-Lambert stellen een dertigtal brouwerijen hun werk en de vruchten van hun werk voor.

Afspraak op Les Ardentes in juli

Les Ardentes is een niet te missen zomerevenement dat jaarlijks duizenden festivalgangers verwelkomt. Dit succesvol festival is altijd vernieuwend dankzij de populaire headliners, of prachtige ontdekkingen zoals Puggy in 2008, Cœur de Pirate in 2009, of meer recent Indochine in 2016. Jaarlijks treden bijna 100 internationale en Belgische artiesten op verschillende podia op.

La nocturne des coteaux - 1ste zaterdag van oktober

Wandel langs de rand van de vurige stede via prachtige buitengewone wandelroutes verlicht met 20.000 kaarsen tijdens de Nocturne des Coteaux de la Citadelle. De stad onthult op een avond zijn subtiel verlichte steegjes, hofjes, trappen en andere terrassen en er heerst een vrolijke en feestelijke sfeer. Een echte oase van licht vlakbij het hart van de stad.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden