Droom je van idyllische wandelingen, van kostbare momenten van herbronning en ontspanning, van ontdekkingen en avonturen? Beleef je mooiste natuuruitstapjes in Wallonië en de Ardennen!

Wallonië is rijk aan serene, majestueuze locaties die ideaal zijn om via 'slow tourism' te ontdekken of juist iets avontuurlijks te proberen... Ontdek al onze aanbiedingen van Natuurlijk Wallonië!

© WBT - Olivier Legardien

Liefhebbers van fauna en flora, meditatieve wandelaars of ervaren sportbeoefenaars, ontdek onze talrijke wandelingen en trektochten in Wallonië. 

© Christian Maes - OTH

RAVeL, knooppunten of mountainbikeroutes, in Wallonië en de Ardennen zijn er routers voor alle wensen als het om niveau en afstand gaat! Stap op de fiets en verken onze mooie regio op twee wielen.

© Coralie Cardon - Visitwapi.be

Liefhebbers van mountainbiken, kanoën, kajakken, suppen, klimmen, paragliden: maak je klaar, onze regio biedt je avontuur en sport! 

© Aventure Parc Wavre

Wat is het warm! Om af te koelen, geniet van een boottocht op de Maas, huur een boot zonder vaarbewijs of ontdek rafting op de Ourthe of op de Viroin! 

© WBT - Olivier Bourgi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden