• Attracties
  • Meer, watervlak of waterloop
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Zwemmen & Duiken

 

Het is een mooie dag en je vraagt je af waar je van de zon kunt genieten? Ga naar het strand van Nawés in Herbeumont voor een moment van ontspanning!

Geniet van een een zwemzone met uitzicht op de en gelegen vlak naast de camping La Garenne waar je kunt verblijven.

Wandeling in de omgeving 

Het strand is ook het begin van een wandeling, die van Pierre Perrin, waardoor je kunt genieten van de rust en de wonderen van de natuur door de meanders van de Semois. De toegant tot de Semois ligt op een licht hellend vlak om de veiligheid te waarborgen. 

Je kunt er aansluiten op andere gemarkeerde paden.

Toegang 

Bij de ingang van het dorp, komende van Bertrix, neem je de richting "La Garenne", net voor de brug van de RAVeL.

Wie vanuit Florenville aankomt, steekt Herbeumont over en gaat na de brug direct naar links om af te dalen naar de Moulin des Nawés.

Een geweldige plek om te gaan zwemmen op zomerse dagen!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden