• Tentoonstelling

 

De tentoonstelling "L'instant qui fuit" neemt je mee op een reis door het leven van Yves Auquier, een fotograaf van het intieme, in het Fotografiemuseum in Charleroi.

In het intieme

Door zijn onderwerpen te kiezen uit het levende, het verstrijken van de tijd, het vertrouwde en het vluchtige moment, vat Yves Auquier zijn werk samen door middel van het concept van intiem realisme. 

Universum

Zijn werken zijn uitsluitend in zwart-wit, en worden op seriematige wijze geproduceerd. Tussen stedelijke, industriële of gewoon menselijke universa streeft de kunstenaar ernaar zijn visie op de dingen over te brengen. Zijn werk, vol van nauwkeurigheid, is pure eenvoud.

"L'instant qui fuit" is een echte duik in de intimiteit van de fotograaf, een tentoonstelling die je zijn leven en zijn werk laat ontdekken.

Contact

Musée de la PhotographieAvenue Paul Pastur 11,6032Charleroi
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Van dinsdag 01 december 2020 tot zondag 31 januari 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden