pdf

Yves Auquier - L'instant qui fuit | Fotografiemuseum in Charleroi

Sinds 1 juli zijn de meeste attracties en musea in Wallonië en de Ardennen weer open voor het publiek.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
  • Tentoonstelling
Van zaterdag 26 september 2020 tot zondag 17 januari 2021.

 

De tentoonstelling "L'instant qui fuit" neemt je mee op een reis door het leven van Yves Auquier, een fotograaf van het intieme, in het Fotografiemuseum in Charleroi.

In het intieme

Door zijn onderwerpen te kiezen uit het levende, het verstrijken van de tijd, het vertrouwde en het vluchtige moment, vat Yves Auquier zijn werk samen door middel van het concept van intiem realisme. 

Universum

Zijn werken zijn uitsluitend in zwart-wit, en worden op seriematige wijze geproduceerd. Tussen stedelijke, industriële of gewoon menselijke universa streeft de kunstenaar ernaar zijn visie op de dingen over te brengen. Zijn werk, vol van nauwkeurigheid, is pure eenvoud.

"L'instant qui fuit" is een echte duik in de intimiteit van de fotograaf, een tentoonstelling die je zijn leven en zijn werk laat ontdekken.

 

Openingstijden

Van zaterdag 26 september 2020 tot zondag 17 januari 2021.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.